Pazar, Eylül 29, 2013

Hotfile yüksek hızlı sınırsız indirme

Merhaba arkadaşlar bu akşam keşfettiğim bir durumu sizlere açıklamak istiyorum. Bildiğiniz üzere bir çok download sitesinde olduğu gibi hotfile'da da bir indirme işleminden sonra ikincisini indirebilmek modemi resetlemeli yada bir kaç saat beklemeliyiz. İşte benim anlatacağım durum sayesinde aynı anda toplamda 10 GB'a kadar olan dosyaları paralel bir şekilde ve internetimizin el verdiği en yükse hızda indirebileceğiz. Şimdi durumu size resimlerle açıklamak istiyorum.
 
1)
Resimde görüldüğü üzere "Save to pCloud" diye bir reklam ve indirme türü mevcut. Burada anlatılmak istenen bu dosyayı pCloud adlı bulut sistemine direk yükleyebileceğimiz. Bu yükleme belirtildiği gibi yaklaşık 33 sn'de gerçekleşiyor. Ve pCloud bulut sistemi bize üye olduğumuz an 10GB bulut hafızası veriyor.

2) "Save to pCloud"(normal indirmenin yanındaki mavi kutucuk) tıklıyoruz. Ardından kayıt işlemlerini tamamlıyoruz. Sonra aşağıdaki gibi bir sayfa çıkıyor "Import"a tıklıyoruz ve dosyayı bulut sistemimize yüklemesini bekliyoruz.

3)Artık indirmek istediğimiz dosya bulut sistemimizde. Bu bulut sistemi bize yüksek hızlı ve paralel indirme olanakları sunuyor. Dosyaların nasıl indirileceği aşağıdaki resimde gösteriliyor.